Retourneren/Ruilen

Wat te doen bij incomplete/defecte onderdelen?

Wanneer u uw pakketje hebt ontvangen of onderdelen hebt opgehaald, en het blijkt dat er iets niet klopt. Monteer het/verbreek de seal dan niet!, maar neem eerst contact op met ons! Wij proberen uw probleem dan zo snel mogelijk op te lossen.

 

Retourneren 

Onderdelen kunnen binnen 14 dagen na levering aangemeld worden voor retournatie of om geruild worden. Let op! Met uitzonderdering van onderstaande punten: 

 

- In originele verpakking/doos (in dezelfde staat als geleverd (onbeschadigd)) 

- Onderdeel dient onbeschadigd te zijn

- Mits geseald seal in takt! 

- Ongebruikt (niet gemonteerd/gebruikt geweest of uit elkaar gehaald) 

- Blanke onderdelen (niet gespoten) worden in de meeste gevallen niet retour geaccepteerd! 

 - Elektrische/Elektronische delen en speciale bestellingen kunnen niet geretourneerd of geruild worden! 

 

 

Geef bij het retour zenden het volgende aan: 

  • Ordernummer 
  • Onderdeel voor retour 
  • Reden retour  
  • Wilt u het ruilen of retourneren? Bij retourneren: uitbetaling in een te goed code/credit voor de webshop of terugbetaling? 

 

Alleen het aankoopbedrag van de onderdelen zelf word vergoed!

 

 

Punten retour zenden: 

Uitsluitend franco aangeboden (betaalde) retourzendingen worden geaccepteerd! Doet u dit niet dan wordt de retourzending niet aangenomen door ons, en als niet verzonden beschouwt

 

Artikel 6-2.   Herroepingsrecht  

In de doos dient mee te worden verstuurd: kopie van aankoop bon/factuur. Als het product wordt aangeboden in Originele verpakking (product verpakking) als verzend doos (zonder gebruik te maken van een andere doos of verpakking)  dan wordt het product niet aangenomen door ons, en als niet verzonden beschouwt.  

Tip:  gebruik de doos waarin de product geleverd is als retour doos. 

 

De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant! Ook wanneer de retour niet word geaccepteerd omdat deze niet voldoet aan de voorwaarden!

 

Tegoedbon/code

Een tegoedbon/code is bruikbaar op al onze producten/bestellingen op de webshop of bij de keus bij afhaal. Een tegoedbon/code is niet bruikbaar voor een cadeaubon/giftcard! Wanneer u voor een tegoedbon/code kiest is deze tot 1 jaar na afgifte van de code geldig!